Olenka Справедливість рівномірно, згідно з тим скільки сил Ви в це вкладете, але є можливість переломити якусь ситуацію
Olenka Паж мечів, виходяи з того що на початку була Справедливість, карта обережності, а тут Паж мечів, є шанс накоїти біди, хоча і все залежить від Вас, намагайтесь робити тільки ті кроки в яких впевнені, тоді все має пройти гладенько
Тут відпишусь одразу по двом картами
Хотів подивитись що ґуґл видає за запитом “таропис” і виявилось, що якась гАдалка використовує навзву нашого форуму для реклами власних послуг. Ось тут і проявився паж мечів – поліз шукати що можна зробити. Виявилось, що я міг би надіслати скаргу в ґуґл щоб ті сайти поприберали з пошуку. Там просто було багато різних сторінок українською та російською з нашою назвою та описом, але якщо відкрити посилання то воно веде взагалі на інший сайт. З висоуою імовірністю ґуґл прибрав би такі сторінки. Та все ж, в якийсь момент, щось мене торкнуло і я почав думати, що я не дуже то й хочу бути людиною яка спле скаргами через якісь дрібниці, що слід подумати про те, як я можу зробити щось хорошого, а не про те як скаржитись на когось. Вирішив, що воно того не варте. Вже у п’ятницю, зайшов у свій ґуґл акаун, подивитись статистику форуму, а у мене там з’явилась нова графа “брендований трафік”. Я можу помилятись, але наскільки я зрозумів, це сталось тому що у нас унікальна назва і ґуґл вже давно знає про існування нашого форуму, а коли ця назва стала з’ячлятись на інших сайтах то ґуґл вирішив що це у нас такий відомий бренд 😁 Не робив дурниць(паж мечів) і ситуація обернулась мені на користо(справедливість).
Olenka паж жезлів може бути хвилювання за когось
Сестра приїхала, по дорозі додому автобус зупинили, з ними їхав хлопець, його почали перевіряти, рейс затримався десь на годину.
Olenka зі здоров’ям все добре, але намайтесь тримати емоційний баланс
Часом буває просто хороший настрій, але в середені завжди відчуття що в будьякий момент може статись щось погане. Дивне відчуття ніби я не маю морального права на хороший настрій 🤔
Olenka Король пентаклів і знов про впевненість, будьте прагматичним та не поспішайте з висновками, робіть щось тільки після ретельного аналізу.
Мені здається, що просто не треба було “лізти у вулик з бджолами” який на карті пажа мечів, і порради я дотримався, але якщо карта з’явилась у розкладі на наступний тиждень то можливо я ще недопройшов цей урок 🤔 Що ж, подивимось як воно буде. Дякую 🌸
Розклвд для Вас 🌺
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
6 кубків
У справах на перший план виходить минулий досвід або давні контакти. Це може бути повернення до ідей, які ви колись відклали, або допомога від людей, з якими ви давно знайомі. Розвиток буде м’яким, без різких стрибків, і багато в чому базуватиметься на вже закладеному фундаменті.
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Смерть
Скоріше за все, будуть якісь зміни, щось що вже не приносить радості та задосолення залишиться в мигулому.
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
7 жезлів
Ця карта вказує на стан “бойової готовності”. Ваш організм матиме достатньо ресурсів, щоб протистояти зовнішнім чинникам або стресу, проте ви можете відчувати певне напруження. Важливо вчасно давати собі відпочинок, щоб внутрішня стійкість не перетворилася на втому від постійної оборони.
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
Король мечів
Ваші плани здійсняться, якщо ви підійдете до них з холодним розумом. Король мечів символізує інтелект, стратегію та закон. Успіх залежить від чіткої логіки, експертних знань та здатності приймати вольові рішення. Емоції тут будуть зайвими — лише розрахунок та професіоналізм.
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Лицар мечів
Найкраща стратегія зараз — активність та швидкість. Не час для сумнівів чи довгих роздумів. Якщо бачите ціль — дійте рішуче, навіть дещо напористо. Карта радить бути інтелектуально гострою, відстоювати свою позицію та оперативно реагувати на зміни в ситуації.
Гарного тижня 🌼