Вчора на хостингу проводили якісь роботи, тому форум не працював. Зараз, наче, все нормально. 🌼
Olenka 3 кубків на цьому тижні буде емоційне піднесення, думаю, що з кимось будете співпрацювати і це принесе радість, або просто посмієтесь від душі, але справи будуть рухатися, і від цього буде легко на душі
Сестра весь тиждень була вдома, подружаня іноді заходила в гості, у нас тут прям своя компашка зібралась 😄
Olenka Диявол може бути неприємність від близької людини, наприклад омана, або просто хтось не виконає свою обіцянку
Вдома ми спілкуємось російською, але я намагався оточчуввти себе україномовним контентом, довгий час взагалі нічого російською не слухав і не дивився, зі штучним інтелектом теж спілкуюсь українською. На тижні ми з сестрою говорили про фінвнсову граматність, щось просту шукали в інтернеті, а щось питали у ші. В якийсь момент я подумав, що друкувати запитанння не зручно і краще буде просто поспілкуватись з ним голосом, за одно і похизуюсь своїм знанням української, 😇 подумав я, і на першому запитанні не зміг нормально вимовити слово інвистиції 😄 Гадаю, що цей диявол говорить про рамки які я собі вигадав. Мабуть вперше за догий час, я відчув що моє бажання українізувати все до чого я можу дотягнутись вже потрохи випаровується.
Olenka Вежа і знов вона, будьте пильним, слідкуйте за здоров’ям
Зуб все ще болів. Намагався налаштувати себе на те, що треба якось буде потрапити до стамотолога. Але були розмови про те, що останім часом тцк частіше заїжає в село і це стрьомно… Вже не вперше було багато різнах зрадофільських думок, але цього разу щось остаточно зламалось.
Olenka Ієрофант плани здійснюються, але нематеріальна їх частина, тобто очікувати грошей на цьому тижні не доведеться, але Вищі сили наглядають за вами
Намагався якось виправдовувати свої зрадофільські думки, дійшов висновку, що варто перестати перейматись через речі на які я не можк вплинути.
Olenka 3 жезлів плануйте, мрійте, але спирайтесь на минулий досвід, вам дуже допоможе ваші знання та вміння, довіряйте собі.
Мріяти, планувати і щось вигадувати я вмію тож поради дотримався 😅Дякую 🌺
Розклад для Вас 🌸
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
8 пентаклів
Справи розвиватимуться через послідовну, рутинну та наполегливу працю. Карта вказує на період відточування майстерності, занурення в деталі та концентрації на конкретних завданнях. Швидких або легких результатів не буде, але кожна докладена зусилля принесе чіткий практичний прогрес.
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Лицар мечів
Атмосфера вдома та у стосунках може бути напруженою і динамічною. Можливі спалахи суперечок, різкі висловлювання, інтелектуальні протистояння або надмірна критичність у спілкуванні. Існує ризик конфліктів через бажання довести власну правоту або імпульсивні рішення когось із близьких.
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
5 жезлів
Стан здоров’я та загальний тонус характеризуються внутрішньою боротьбою або браком балансу. Можливе відчуття перевтоми через постійний стрес, розсіювання енергії на багато дрібних чинників або внутрішнє напруження. Організму доведеться мобілізувати ресурси для подолання зовнішнього тиску.
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
Лицар кубків
Надії та плани мають добрі перспективи для реалізації, особливо якщо вони пов’язані з творчістю, емоційним піднесенням або отриманням сприятливих пропозицій. Можлива поява нових шансів, які принесуть натхнення та оптимізм. Реалізація відбуватиметься м’яко, через дипломатію або емоційну залученість.
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
4 пентаклів
Найкраща стратегія — збереження наявних ресурсів, стабільність і прагматизм. Варто утримувати контроль над своїми фінансами, часом та енергією. Карта рекомендує уникати невиправданих ризиків, зафіксувати свої позиції, діяти обережно і не розпорошувати те, що вже вдалося здобути.
Гарного тижня 🌺