Олексій Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
9 мечів
Може виникати занепокоєння щодо якихось справ, не все буде вдаватись так як хочеться. Важливо не накручувати собі зайвого – карта переважно говорить про тривожні думки та різні сценарії в голові. Насправді все може бути краще ніж здається.
увесь тиждень був ну такий гарний та спокійний, що я вже вважала, що не зрозумію як вона програється, але сьогодні… ми пішли прогулятися з чоловік на набережну, саме в цьому місці ми не були вже ну дуже давно, і я побачила кішечку, схожу на ту, яка живе у моїх батьків, пройшла та пройшла, потім підійшов чоловік, почав її гладити і вона була ну така лагідна, така якась своя, чоловік спитав що робимо, бо вдома є кіт та кішка, при чому кішка ну дуже не спокійна, вона мене коли стресує б’є, але ми все одно її любимо. Врешті решт забрали додому, ізолювали, але моя нервовість постійно дає про себе знати.
Олексій Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Лицар мечів
Спілкування з близькими може бути доволі жвавим. Можливо кожен намагатиметься довести власну правоту, не зважаючи на почуття інших.
взагалі увесь тиждень був спокійний, донька нервує через іспит, чоловік подумками у своїх справах, тому я розслаблена, мабуть це новини про нового члена сім’ї
Олексій Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
Імператриця
Попри стрес, фізичний потенціал та загальний життєвий тонус залишаються на високому рівні. Організм має достатньо ресурсів, щоб упоратися із навантаженням. Можливо з’явиться відчутні результати після роботи лікарів. Загалом Імператриця в питаннях здоров’я це хороший знак. Також карта говорить про потребу в комфорті, турботі про своє тіло та зв’язку з природою.
взагалі все добре, окрім того що замовила окуляри , які виписав лікар, а вони мені не підійшли, наступного тижня поїду знов до нього
Олексій Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
Плвішаний
Розвиток планів та реалізація надій тимчасово зупиняться. Справи зависнуть у невизначеному стані, виникнуть вимушені затримки або ситуація вимагатиме чимось пожертвувати. Спроби тиснути на обставини нічого не дадуть — цей час даний для переосмислення та погляду на ситуацію під іншим кутом.
займалась побутовими справами, тільки подумала, що треба щось вкусненького наготувати, щось таке чого раніше не готувала, придумала, а не реалізувала, ну наступного тижня сподіваюсь буде час
Олексій Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Король кубків
Найкраща стратегія — зберігати повний емоційний самоконтроль, проявляти мудрість, витримку та емпатію. Не піддавайтеся на провокації Лицаря мечів і не занурюйтеся в паніку 9 мечів. Потрібно діяти спокійно, гасити конфлікти дипломатією, опиратися на внутрішній психологічний баланс та підтримувати інших, навіть якщо обставини складаються несприятливо.
поради дослухалась, як завжди інтуітивно
Дякую за розклад!
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
лицар кубків це новий досвід, який вас зацікавить, тому ви будете вести себе дипломатчно, але не ідеалізуйте ситуація, перевіряйте, користуйтесь логікою
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
3 пентаклів в дома все добре, як завжди
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
Вежа ось тут мені не дуже подобається, будьте обережні
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
Закохані, взагалі люблю цю карту, вона як тактовний дипломат, тобто якщо щось не отримаєте, але вас це не зачепить емоційно, тобто плани здійсняться, але є якесь але
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Помірність, судячи з того що у позиції здоров’я випала Вежа, вважаю доречним лікуватись та звернутись до лікаря, проноз по здоров’ю з цією картою добрий, та і взагалі в інших справах також притримуйтесь вірної міри.
Бажаю гарного тижня та бережіть себе!