Olenka Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період 3 жезлів на цьому тижні будуть маленькі успіхи, які надають надію та дозволяють планувати майбутнє та розширювати діяльнісь, це про розвиток справ та перспектив
Скоро має з’явитись нова версія програмного забезпечення на якому працює наш форум. Планують запустити стабільну версію на прикінці літа(але не факт) і я періодично дивлюсь що там з розробкою. Цього тижня перевіряв як розширення з цього форуму будуть працювати на новій версії.
Olenka Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною Сила вдома все добре, але іноді доведеться діяти наполеглево та м’яко
У мене останнім часом якийсь настрій не настрій, а цього тижня бували моменти коли я дещо грубо поводився з домашніми 🙄
Olenka Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період Луна можливо безсоння, або якісь хвилювання, ще може бути проблема з рідиною
Почувався так собі, мабуть через спеку, знову почав лягати спати ближче до ранку
Olenka Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період 9 пентаклів плани здійснюються, та приносять задоволення, можливо отримання фінансів
В телеграмі майже нічого не робив, але по декілька центів все одно капає. Прям класична 9 пентаклів, можна нічого не робити а просто насолоджуватись життям 😅
Olenka Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись 7 кубків зробіть вибір, будьте реалістом, перевіряйте все ретельно.
Це також може бути про форум. Я іноді думаю що варто його повністю переробити. Зараз він працює на рушії flarum і кожного разу коли я хочу щось додати або прибрати стикаються з обмеженнями які тут є. За допомогою штучного інтелекту можна було б написати абсолютно новий код, де можна буде прибрати те що мені не подобається і додати те чого не вистачає. Я вже навіть пробував робити щось подібне, вдалось перенести всі повідомлення з цього форуму на новий, і все ніби працювало нормально, але мені здається що це не надійно, бо над рушієм для цього форуму працює команда фахівців, а я один і не фахівець, хоча інші сайти які я робив за допомогою ші працюють нормально. І ось з одного боку є якась ідеальна картинка в голові яку хотілось би реалізувати, але не факт що вдасться так як я хочу. Такі думки у мене вже не вперше і воно ніби і хочеться і колиться… ось, якось так 😳
Дякую. 🌺
Розклад для Вас 🌸
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
3 мечів
У справах можуть виникнути форс-мажори, скасовані домовленості або розчарування. Щось піде не так, як планувалося, тому краще заздалегідь бути готовою до паузи чи зміни стратегії.
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Король пентаклів
Вдома пануватиме стабільність, матеріальний комфорт і впевненість. Надійний тил, спокійна атмосфера та повна підтримка від близьких. Матеріально й емоційно відчуєте себе під захистом.
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
Закохані
Фізичний та психоемоційний стан залежить від внутрішньої гармонії та прийняття правильних рішень. Загальний потенціал хороший, але вимагає збереження балансу та уникнення внутрішніх коливань.
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
Паж кубків
Ваші плани будуть рухатися, але не чекайте поки що масштабних результатів. Це час для приємних новин, натхнення та хороших перших кроків, а не для завершення справ.
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
10 кубків
Спирайтеся на рідних і цінуйте тепле спілкування з тими, хто поруч. Ваша найкраща стратегія зараз — шукати затишок у родині, уникати суперечок і просто берегти гармонію у своєму колі.
Гарного тижня 🌼