Olenka 8 жезлів стрімко, багато контактів, спілкування, позитивна дінаміка
Тиждень пролетів якось швидко.
Olenka Зірка спілкування буде, але якесь прохолодне, можливо спілкування з людиною яка знаходиться далеко
Приїхав чоловік подружані у відпустку. Чомусь ми з подружанєй були впевнені, що він піде у сзч і все буде добре, але він сказав що хоче повернутись, ніби його там все влаштовує, хоча він був на передовій і як на мене, то це дуже страшно. Мені важко його зрозуміти, але така позиція, безумовно, заслуговує на повагу.
Olenka 2 мечів не погане, але й не дуже добре, щось буде турбувати, може слабкість, може збитий графік, та постійне бажання спати, якщо вирішити налагодити графік сну
Угу, постійне бажання спати, бувало лягав у день спати, а потім ходив як з хреста знятий
Olenka справи рухаються жваво, та на цьому тижні вони досягнуть своєї межі, для того щоб проштовхнути далі треба буде щось відпустити, чимось ризикнути, але певний рівень все ж таки сможете досягти
Я намагався писати код для форуму, але покищо вирішив, що краще зберегти те що є
Olenka паж жезлів навчайтесь новому, спробуйте щось, що не використовували раніше, втільте новий задум та будьте відкриті всьому новому
Намагався зробити систему сповіщень, тут на форумі це вже є і все нормально працює, але я хотів спробувати зробити це самостійно. Частково вдалось, сповіщення приходили на телефон, а на ноутбук не приходили, як це виправити покищо не знаю. Я лише вчусь 😇
Дякую 🌼
Розклад для Вас 🌺
Перші дві карти розкладу ті ж що і минулого разу, можливо, деякі справи з цього тижня перейдуть у наступний.
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
Сила
Справи вимагатимуть терпіння, витримки та м’якого контролю. Натиском чи поспіхом результату досягти не вдасться, але якщо діяти впевнено, спокійно та з вірою у свої сили, ви зможете здолати будь-які перешкоди й утримати ситуацію під повним контролем.
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Паж пентаклів
Удома пануватиме спокійна, практична та затишна атмосфера. Це гарний час для вирішення побутових питань, турботи про близьких та спільних планів. Зв’язок із коханою людиною вибудовуватиметься на взаємній увазі, простоті й надійності, без зайвих драматичних сплесків.
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
3 жезлів
Стан буде бадьорим та перспективним. Карта вказує на приплив сил, розширення внутрішніх ресурсів і відчуття, що ви маєте достатньо енергії для руху вперед. Це період відновлення та впевненості у своєму тілі.
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
Паж жезлів
Ваші задуми матимуть чудовий шанс на реалізацію, якщо ви підійдете до них із натхненням та готовністю пробувати щось нове. З’являться хороші новини, свіжі ідеї або цікаві пропозиції, які зрушать справи.
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
6 жезлів
Дійте як переможець. Не соромтеся визначати свої межі, відкрито висловлювати досягнення й виявляти лідерські якості. Вірте у власний успіх і ведіть справи з високо піднятою головою — це залучить підтримку людей та визнання вашої правоти.
Гарного тижня 🌸