Olenka справи просуваються, але потрібна порада, щоб прискорити, треба спитати когось, але рішення приймати самостійно
Протягом тижня намагався оптимізувати форум, це буде непомітно зовні але має покращити показники для пошукових систем.
Olenka Королева кубків вдома все добре, можливо доведеться, бути занадто терплячим та чуйним
Вдома все добре. Також подружаня подарувала мені колоду.
Olenka Жрець з самопочуттям добре, буде поліпшення, але не виключаю візиту до лікаря
Почувався нормально. Незнаю, може це трішки дивно, але мені наснився сон який змусив задуматись над моїм станом. Зараз все добре але якщо продовжу похабно ставитись до себе то будуть наслідки. Принаймі такі висновки я зробив з того сну.
Olenka лицар жезлів, перспективи дуже класні та раніше, ніж ви очікуєте
Це теж про форум. Раніше на форумах для кожної колоди створювали окремі розділи, я теж так хотів якТріумфи Місяця | Trionfi della Luna але якщо додавати список колод на сторінку категорій то буде виглядати не дуже гарно. Я всеж сподіваюсь що колись тут буде написано про багато різних колод, у великому списку шукати потрібну колоду не зручно, а пошук знаходить лише теми. А ще мені хотілось щоб були розділи як то класичні, темні, фентазійні колоди тощо, щоб було багато всього але компактно. Ось така була дилема 🤠 Цього тижня створив розширення для форуму. Тепер якщо створити тему для нової колоди, створюється розділ з такою ж назвою, а в першому повідомленні будуть посилання на всі теми з розділу самої колоди. Словом, все складно, але має виглядати максимально просто. Зараз все готово і працює як я планував, але складається враженння, що якось я надто швидко впорався з цим. 😅
Olenka лицар пентаклів користуйтесь тим що отримали, насолоджуйтесь досягненнями, не ховайте здобуте, живіть повним життям.
Гадаю, що я лише частково зміг дотриматись поради. Дякую 🌹
Розклад для Вас 🌼
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
9 жезлів
Справи просуватимуться в режимі підвищеної пильності. Ця карта вказує на те, що ви вже пройшли через певні труднощі й тепер перебуваєте в стані оборони. Ви готові до будь-яких несподіванок, але це може призводити до зайвої настороженості. Прогрес можливий, проте він вимагатиме від вас витримки та захисту своїх позицій.
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
8 мечів
У цій сфері може відчуватися певна скутість або застій. Ви можете почуватися зв’язаною обставинами або власними страхами, які заважають відвертому спілкуванню. Часто це вказує на ситуацію, коли людина сама обмежує себе, боячись зробити крок назустріч або змінити звичний сценарій взаємодії.
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
9 мечів
Карта може вказувати на високий рівень тривожності та внутрішню напругу. Можливе безсоння, нав’язливі думки або переживання, які часто перебільшені порівняно з реальною ситуацією. Важливо звернути увагу на ментальне розвантаження, оскільки основний дискомфорт зараз йде саме від психологічного стану, а не від фізичних чинників.
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
2 жезлів
Ви перебуваєте на етапі планування та вибору стратегії. Карта не обіцяє миттєвого результату, але каже, що фундамент закладено. Ви дивитесь на горизонт, зважуєте варіанти, проте ще не готові до активного ривка вперед. Це час для аналізу можливостей, а не для фінальної реалізації.
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Паж мечів
Найкраща тактика зараз — бути спостерігачем. Збирайте інформацію. Будьте уважною до деталей, перевіряйте факти. Не дозволяйте емоціям брати гору.
Сподіваюсь що тиждень буде значно приємнішим ніж показали карти 💐
Бажаю гарного тижня 🌸