Олексій Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
7 пентаклів Важливі справи можуть розвиватися дещо повільно. Ви вже зробили те що було важливо на цьому етапі, тож варто просто почекати та спостерігати за тим в якому напрямку все розвивається. Результат буде але не одразу.
так, я закохалась у іграшкових ведмежат, та стала їх фоткати, вже років з 10 у мене валяється дзеркальний фоторапарат, яким я ну дуууууже рідко користувалась, а тут донька та чат gpt підкинули мені ідею, розмістити фото ведмедиків на стоковій площадці, за допомогою чату я зареєструвалась, зробила собі електроний гаманець, завантажила фото і о диво вони пройшли перевірку, це все я розповідаю швидко, але процес ну дуже повільний, про якісь виплати я взагалі мовчу до цього далеко, але фоткала багато, багато відбраковувала, зараз краще виходить, але все одно досвіду не достатньо на все потрібен час, тому я повільно, я марафонець просуваюсь далі… подивимось що з того вийде, мені поки цікаво
Олексій Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Місяць Уникайте накручування себе та безпідставних переживань. Спілкування може бути «як у тумані», тому краще не приймати якихось рішень у стосунках саме зараз.
чоловік був у відрядженні, тому спілкувалися мало, коли приїхав був втомлений та ще й трохи захворів, тому дала йому відпочити, донька також була зайнята на цьому тижні, та і у мене всі думки про фото, що фотографувати наступного разу…
Олексій Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
Королева пентаклів Ваш фізичний стан має бути стабільним та міцним. Це карта турботи про тіло, здорового харчування та комфорту. Ви будете почуватися добре, з гарним рівнем енергії для повсякденних справ.
дякую, так і було, почувалась добре, але через перенавантаження на минулому тижні, на цьому тільки 2 раза займалась пілатесом
Олексій Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
6 пентаклів Ваші плани мають чудові перспективи, особливо якщо вони стосуються фінансів або навчання. Карта вказує на отримання допомоги, підтримки або заслуженої винагороди.
всі близькі мене підтримали з моїми фото, чоловік навіть погодився бути моделлю, зараз для навчання ШІ дуже потрібні фото дефектів шкіри, вікові зміни тощо
Олексій Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
2 пентаклів Вміло маневруйте між справами, ставтеся до проблем з легким іронічним підходом і навчіться поєднувати декілька задач одночасно. Жонглюйте ресурсами, не зупиняючись на чомусь одному.
Дякую за пораду! Врешті решт мені вдалося сбалансувати своє життя, побутові справи з хоббі, а є ще обов’язкові справи, які треба зробити, все спланувала, а на реалізацію подивимось у майбутньому.
Ще раз дякую за прогноз!
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
Відлюдник це визрівання, на самоті зі своїми думками, зовні може здаватися пасивністю, але всередині відбуваються процеси, не траба квапитись, дайте собі час побути в цьому стані
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Закохані все гармонійно, підтримка один одного, компроміси та приємне спілкування
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
4 мечів може бути незначна хвороба, застуда тощо
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
Віра плани мають реалізуватися, але тільки ті, які пов’язані з нематріальною сферою
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
8 кубків залишайте все неприємно позаду, видходьте від того, що не приность задоволення.
Бажаю гарного тижня та бережіть себе!