Олексій Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
5 мечів
Можливо будуть якісь суперечки. Остерігайтеся інтриг та не намагайтеся виграти будь-якою ціною. Іноді краще відступити, щоб зберегти ресурси для майбутнього.
інтуітивно так і поступила, була неприємна історія з перевізником, с початком війни, почала користуватися послугами перевізника, передати з дому речі, та звідси до дому, взагалі перевізники беруть великі вантажі і ціна за кг 2 дол., але великий обсяг мені не потрібен, бо ми відправляємо особисті речі, та я прошу у батьків щось з наших продуктів, яких тут немає, а до дому відправляю речі, спеції, та турецькі смаколики, цього разу попросила батьків відправити мені союзне печиво, розумію, що це не найкраще печиво, але це щось пов’язане з домом, з дитинством, та замовила собі м’яку іграшку, забрати це для мене, це як не надовго з’їздити до дому, цей перевізник брав без мінімального об’єму, але ціна 3 дол за кг. Коли прийшла з гарним настроєм, та перевізник почав казати мені, що за 2 кг, я повинна йому 10 дол, я здивувалась, якщо м’яко, кажу з якого такого, і тут почалось, забирайте безкоштовно, це якась фігня, неможна стільки відправляти, я по Чернівцям більше наїздив, чим заробив, та це не мої справи скільки ти там по Чернівцям наїздив, потім кажу, ок, перерахуйте мені на ліри, ви тут 10 років ходите, і навіть зараз не змогли подивитись курс долара, я кажу, а звідки я знаю, за курсом якого банку ви рахуєте, де ви дивитесь той курс, безглузда розмова, але не назвати ціну, то вже зовсім крінж, каже 400 лір, я дістаю ті гроші, його помічник каже 437, я дістаю ще 50, він починає відмовлятися, я кажу ні, візьміть і кладу ці гроші поряд із ним, нехай вдавиться та буде йому соромну, але клієнта від втратив. Було неприємно, але цього ж вечора знайшла нового перевізника без мінімального об’єму за 2 дол за кг. Мабуть щось у нього неприємне трапилось, але я не отримую зарплату його особистого психолога, я плачу за приємні враження, яких не отрмала.
Олексій Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
2 пентаклів
Вдома та з близькими все має бути добре. Грайливість, легкість, спільні поїздки або просто вміння підлаштовуватися під настрій один одного. Ви знайдете баланс між побутом та особистим життям.
тут дуже влучно, на цьому тижні майже не спілкувались з чоловіком, мені треба було прийти до тями, я вишивала, він дивився телевізор, тільки на вихідних гуляли разом, донька також навчається, розповідає про пари у лікарні.
Олексій Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
6 пенталків
Зі здоров’ям теж все має бути добре. Ви відчуєте приплив сил. Це також гарний час для візитів до спеціалістів або процедур — організм буде вдячно приймати будь-яку турботу. Підтримка прийде саме тоді, коли вона буде потрібна.
так, прилив сил дійсно був, навіть не знаю звідки, 2 рази сходила до тренажерної зали, та 1 раз позаймалась пілатесом вдома, але позаймалась наполегливо, добре пропрацювала м’язи
Олексій Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
6 кубків
Гадаю, карта говорить про приємні враження та добрі почуття від справ якими займаєтесь.
отримала насолоду від вишивки, спорту, милуюся м’якими іграшками, таким чином приходжу в нормальний стан після неприємних новин
Олексій Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Туз жезлів
Проявляйте креативність, беріться за нові проєкти та горіть своєю справою.
дякую за пораду, є нові ідеї, але на даний час вони сирі, та потребують деякого аналізу.
Щиро дякую за розклад!
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
Луна немає чіткості, все як в тумані, багато страхів, але дійсність не настільки жахлива, як може здаватись, всі жахи у вашій голові, не дайте їм зломати вас, та пам’ятайте, найтемніша ніч перед світанком. Ще можуть бути езотеричні практики, медитація, візуалізація тощо, або важливий телефоний дзвінок
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Імператриця вдома все добре, наскільки це може бути
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
Вежа а ось тут можливі проблеми, але поряд з Імператрицею не вважаю, що це щось значуще, в любому випадку нехай це оминає
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
7 пентаклів думаю ви самі не захочете щось змінювати на цьому тижні, візьмете паузу для відпочинку
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись Бланка, в цій колоді я користуюся цією картою, взагалі тиждень для вас дуже важливий, і я б сказала в чомусь переломний, але це про внутрішні зміни, тому карти не дають поради, вони радять приймати рішення самостійно спираючись на особистий досвід, скажу тільки одне, приймате рішення спираючись, як це не тривіально, на вічне, добре, позитивне.
Бажаю вдалого тижня та оптимістичного настрою, нехай здійснюються тільки позитивні прогнози!