Олексій Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
2 кубків На Вас чекає гармонійний розвиток важливих справ, успішне партнерство, взаєморозуміння та співпрацю. Наступний тиждень має бути так само емоційно приємним та комфортним.
максимально дивний тиждень, я б сказала, що містичний. В понеділок як завжди я шла на базар за продуктами, щось собі думала, і тут раптом відчуваю, що щось торкає мою голову, наче гілка, здивувалась, підіймаю голову, та побачила ворону, то вона сіла мені на голову та вчепилась кігтями, навіть і не уявляла, що вони такі міцні. Потім бачила сон, як моя кішка вийшла в корідор та ми її загубили, ще й сказала чоловіку, щоб був обережний, в решті решт, коли знімала білизну на балконі, ця… улюблена кицюнечка стрибнула на балкон і пішла гуляти по зовнішній стороні будівлі, не буду розказувати як я перелякалась, якщо б вона вистрибнула, гадаю, більше б ми її не побачили, але я почала відкривати консерву, вона вернулась на балкон і там вже я її зіштовхнула в середину. Після цього вийшла за хлібом, і знов побачила спершу 2 попуг, а потім ворону з чорною мишею у клюві. Взагалі не знаю чому на цьому тижні так багато уваги привертали ворони, бо тут багато різних птахів.
Олексій Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Імператор Вдома пануватиме атмосфера порядку, структури та відповідальності.
це чоловік, який непойми чого чекає, та не ставить сітки на вікна. Ось так і сидить ні на що не реагує…🤬
Олексій Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
Королева Пентаклів Ваше самопочуття буде стабільним, заземленим і комфортним. Ця карта говорить про хороше фізичне здоров’я, пов’язане з турботою про тіло, правильним харчуванням і відпочинком.
навіть не знаю що це, чи отруїлась, чи через стрес, постійно тошнить, головний біль, слабкість та здається була температура, взяла термометр, а він не працює, в понеділок треба буде купити новий, а ще дуже дуже хотілось до дому в Україну
Олексій Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
6 Пентаклів [Перспективи виконання планів дуже хороші, особливо тих, що пов’язані з фінансами, ресурсами та справедливістю. Також карта може говорити про отримання допомоги або, навпаки, надання підтримки іншим. Можливо, ви отримаєте потрібний вам ресурс (гроші, кредит, пораду) або успішно розподілите власні ресурси.
зробила собі приємне, у вересні мні сподобалась м’яка іграшка ведмедик Тедді від Буковскі, і ось з вересня я про нього думаю майже щодня, от навіщо він мені… а я хочу! Спитала поради у доньки, а вона любить купляти красиві речі і зробила подарунок своїй внутрішній дитині.
Олексій Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Сила Ця карта радить вам діяти з внутрішньою мужністю, терпінням і добротою. Ваша сила полягає в м’якій, але непохитній волі. Вирішуйте проблеми, діючи з серця, а не лише з розуму. Контроль емоцій і самодисципліна допоможуть вам приборкати будь-які “дикі” чи складні аспекти вашого життя. Проявляйте стійкість і впевненість у собі.
порадою скористалась, давлю на чоловіка стосовно сіток на вікна, бо для мого морального спокою це вкрай важливо,тепер коли він питає, що я можу для тебе зробити, я відповідаю поставити сітки! А ще, після ворони на голові, кажу йому яка я вродлива, ща навіть ворони мене хотіли вкрасти 😂
Ось такий тиждень, якийсь дуже виснажливий видався …
Дякую за розклад!
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
2 мечів на цьому тижні думки будуть всередині, роздуми, вирішення куди йти далі та що робити, вагання, колись чула такий вираз “вагітна пустота” ось це про цей стан, нібито нічого не відбувається, але всередині щось назріває, те що скоро вийде на поверхню, тим паче на карті зростаючий місяць.. не кваптесь, це повинно визріти, хоча і здається, що все марно
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Король жезлів вдома все добре, спокійно, гармонійно, Ви можете бути як дієвий член родин
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
3 мечів не дуже мені подобається ця карта, але поряд є Імператриця, тому вважаю що буде короткострокове занедужання
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
6 кубків плани здійснюються з легкістю, можлива допомога друзів дитинства
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Імператриця на цьому тижні дозвольте собі трішечки більше, адже Імператриця має все, побалуйте себе, але одночасно Вам треба бути більш уважним до оточуючих, піклуватись про них, проявити турботу, та закривати очі на недоліки.
Гарного тижня та міцного здоров’я!