Olenka 7 мечів, на цьому тижні плани будуть розвиватися після якогось хитрого маневру, або завдякі нестандартним рішенням, може бути якась запозичена ідея, або запозичений шлях подолання перешкоди
Ситуація максимально дивна і не зрозуміла. У понеділок моя знайома зустріла маму та розповіла їй, що є якийсь список людей яких будуть шукати, більшість з тих людей у СЗЧ, але якимось боком я там теж є(за словами знайомої). Потім тато з кимось спілкувався, сказав що на село прийшло багато повісток, ще через якийсь час, сказали що мені повісти не було, але знайома яка розмовляла з мамою казала не про повістку, а про якийсь інший список, а ще, якщо вже прийшли повістки, то активніше почнуть відловлювати люде(я живу в селі, сюди вони періодами заїжають, з високою імовірністю знову може настати такий період)… 7 мечів. Десь тут точно є брехня, але де саме не знаю…
Olenka Вежа на маленьких сроках, карта більш м’якіша, але вона може казати про зміну в повсякденному житті
Все описане вище я дізнався вдома від батьків. Це дуже вплинуло на мене, тут певно найважливіше, це те що навіть вдома я не відчуваю себе в безпеці, ніби я скоїв якийсь злочин і тепер повинен переховуватись та всього боятись. Не знаю скільки правди в тому всьому, але все одно, дуже страшно. Жахливий стан.
Olenka Повішений можут активуватися хронічні або сезонні хвороби, бережіть себе
На тлі всіх цих новин почав себе накручувати, з’явилась якась важкість в тілі, в понеділок у ночі сильно боліла голова. Протягом тижня я ще й новини дивився пов’язані з тцк, що так само впливало на мій стан.
Olenka 2 кубків плани повинні принести успіх, буде що святкувати
Я перукар, але враховуючи те, що я всіх боюсь – нормально працювати не вдасться, та все ж у суботу було аж троє людей на стрижку. Схопив себе на думці, що це як поганий день в хороші часи 😁
Olenka 6 кубків на цьому тижні треба згадати минуле, або звернутися за допомогою, якщо цього потребую ситуацію до людини з минулого, також карта радить бути відвертим у своїх почуттяї та діях.
Порада виявилась дуже корисною! Ще у підлітковому віці у мене були такі собі проблеми з емпатією. Я відчував занадто багато різних, часом не властивих мені емоцій. В якийсь момент мені навіть було лячно виходити в людні місця, тому що в оточені різних людей я міг відчувати абсолютно різні емоції, часом ці емоції були суперечливі, як то смуток та радість і це все одночасно. З часом почав дізнаватись про це більше, вчився відрізняти та контролювати різні емоції. І хоча цей тиджень не пов’язаний з емпатією, але саме тодішній досвід хоч якось допоміх мені заспокоїтися, відокремити те що я відчуваю, а де починаю накручувати себе, щоб остаточно не поїхати дахом.
Вибачте, що так багато понапмсував, насправді я досі під враженням від всього цього.
Дякую 🌺
Розклад для Вас 🌼
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
7 кубків
Ця карта може вказувати на період множинності можливостей, виборів та деякої невизначеності. Важливо чітко визначити пріоритети, щоб не розпиляти свою енергію.
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Лицар мечів
У сфері дому та стосунків ця карта може говорити про динамізм, швидкість, активне, можливо, навіть дещо імпульсивне спілкування. Цей Лицар символізує рішучість і прямолінійність, але також може означати різкість у словах або поспішні дії, які можуть призвести до напруги. Бажано контролювати слова та не діяти поспіхом. Варто шукайти компроміс, щоб не поранити близьких.
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
6 кубків
Ваше самопочуття буде пов’язане із приємними спогадами, поверненням до чогось з минулого (люди, місця, заняття) або відчуттям захищеності та невинності. Можливе зцілення через звернення до своїх коренів або дитячих радощів. Фізичне здоров’я, скоріше за все, буде стабільним і підтримуватиметься позитивним емоційним фоном та внутрішнім спокоєм.
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
4 жезлів
Ваші плани та надії мають чудові перспективи для виконання, особливо якщо вони стосуються домашніх справ, родини, спільноти, або ж святкування певних досягнень. Карта обіцяє безпеку, гармонію та відчуття надійності. Це період, коли ви зможете “пожинати плоди” своєї праці. Можливо, це благополучне вирішення ситуації яка відбулась на роботі у чоловіка.
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Колесо Долі
Оптимальна поведінка для вас – це бути гнучкою, відкрититою до змін та довіряти потоку життя. Не намагайтеся контролювати все до дрібниць. Ваша найкраща тактика — спостерігати, адаптуватися, використовувати сприятливі можливості, коли вони з’являються, і відпускати те, що завершило свій цикл.
Гарного тижня! 🌼