Звітую за тиждень 🪷
Olenka справи будуть розвиватись дуже повільно, пентаклі вони такі, але все буде під контролем, стабільно, зрозуміло, саме так як і повинно бути
Дійсно все рухалось доволі повільно, але загалом передбачувано. Також, мабуть цей король це буквально чоловік, який зробив мій тиждень.
Olenka 6 кубків, це може бути спілкування з дітьми, або зустріч з кимось з минулого, спогади з дитинства, поряд з Королем пентаклів, я б сказала б про зустріч з другом дитинства
Приїхала сестра. Зараз модно говорити, шо всі проблеми з дитинства, а з сестрою ми зростали в однакових умовах, тож іноді розмірковуючи про те, що на нас впливало та як ми зростали ☺️ А ще була розмова про сімейні традиції, що це дуже круто, аде у нас їх немає 😅
Olenka 4 жезлів ця карта, активна, тобто самопочуття не буде викликати питань
Підтверджую 😁
Olenka Диявол, мені ну дуже хочеться сказати, що плани будуть реалізовуватись диявольскі гарно, але будьте обережні, може бути обман, або якась нечесність
Якогось обману не було, але була дуже заманив пропозиція від короля пентаклів, мені запропонували продати групу в телеграмі значно дорожче ніж вона може коштувати, але на етапі перемовин всі з усіма перетворились та угоди так і не було досягнуто 🫠
Olenka карта радить спілкуватися, якщо щось отримали ділитись цим, тобто кругообіг будь яких енергій, спілкування, гроші. Будьте відкритим до людей на цьому тижні
Певно мені не вдалось 🤔 я розумів, що ситуація з продажем групи потрохи іде в глухий кут, але не зміг/не хотів правильно це прокомунікавати 🤔 це лише моя відповідальність, а ось порада цілком доречна.🤗
Дякую за розклад! 🌸
Olenka та треба буде на Новий рік щось придумати, або карту на кожний місяць витягнути … щось таке, буду чекати на свіжі ідеї
Хочеться чогось позитивного 😁 знайшов ось такий розклад на рік [Увійдіть, щоб побачити посилання] Як Вам? 😊
Olenka розклад для Вас ✨️
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
7 кубків Буде багато нових варіантів розвитку подій та різних ідей, натхнення або цікавах пропозицій, але важливо не загубитись у різноманітті можливосткй та реально оцінювати свої сили(не будувати повітряні замки). Якось заскочив себе на думці, що можливо буде багато різних подарунків на новий рік і безліч приємних вражень. 🎁
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Маг Можливо це буде якийсь активний відпочинок з рідними 🤔 Також, напевно, Ви будете цим магом – зможете рішуче та вміло створювати потрібну вам атмосферу та вправно контролювати всі процеси
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
Помірність Карта говорить про врівноваженість та гармонію отже самопочуття має бути хорошим 🤗
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
Диявол Диявол не рідко відкриває цікаві та перспективні можливості, але важливо не втратити контроль (перша сімка теж натякає на щось подібне). Важливо тверезо оцінювати ситуацію та взяти лише те що Вам дійсно потрібно і важливо.
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Туз жезлів Бути рішучою та енергійною, і Диявол і сімка можуть говорити про багато нових можливостей, а туз жезлів радить скористатись шансом. Можливо просто дозволити собі максимально насолодитись святкуванням нового року і не боятись ставити амбітні цілі на прийдешній рік 🎄
Приємного святкового тижня та з прийдешнім новим роком.✨️🤗 Бажаю щоб у новому році все було набагато краще ніж у цьому, та щиро дякую за те що Ви є на форумі, сподіваюсь у новому році буде ще більше корисних опрацювань, та різних цікавинок🎇