Olenka Ваш розклад на тиждень 🌻
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
3 мечів
Не виключено, що протягом тижня можуть з’явитись ситуації які будуть засмучувати Вас. Часом, карта говорить про необхідність ухвалити для себе якесь логічне(але не дуже приємне) рішення і просто рухатись далі
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
5 мечів
Можуть бути суперечки, конфліктні ситуації, можливо, доведеться відстоювати свою позицію. Сподіваюсь, що я помиляюсь.
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
8 пентаклів
Почуватиметесь добре. Можливо буде бажання займатись якимись справами, просто робити щось руками.
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
5 пентаклів
Скоріше за все, виконняння важливих справ покищо на паузі
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Місяць
Певно, слід довіряти своїй інтуїції, навчитись мріяти та не боятись досліджувати всій внутрішній світ.
Сподіваюсь, що я просто погано налаштувався і Ваш тиждень буде значно краще ніж показали карти 🤗
Звітую за тиждень 🌸
Olenka Королева Пентаклей справи будуть розвиватися з прицілом на монетизацію, можлива співпраця або відвідування державних органів
Цього тижня я завершив робити свою колоду Ленорман. Закрив цей гештальт 😁 Замовив друк колоди. Друкарня це не державна установа, але все одно у мене асоціюється з чимось таким офіційним 🤔
Olenka 10 пентаклів багато контактів з родичами, але все буде відбуватись у дружелюбній атмосфері
Не скажу що контактів було багато, все як звичайно але так, все у дружній атмосфері. Також, не впевнений, але здається, карта може говорити про зв’язок між поколіннями(там літня людина на зображенні🤔) так ось, якось заскочив себе на думці, що я з батьками маю куди більше спільного ніж мені здавалось 😄
Olenka може бути легка застуда, на яку Ви не звернете увагу, але певний дискомфорт може трохи бути
Зуб болів 😔
Olenka 6 мечів плани рухаються в новому руслі, невідомо куди це приведе, але застою немає
Оох, це моя Ленорман 😎 Я ще до повномаштабної війни думав це зробити, хотів просто знайти зображення в інтернеті, якось відредагувати, щоб усе було в одному стилі й буде мені колода, але через внутрішні суперечки постійно відкладав це, але тепер, залишив всі суперечки на березі, а сам сів у човник і рухаюся в невідомому напрямку (чекаю коли прийде колода) 😄
Olenka 8 мечів ще не час діяти активно, є певні обмеження, тому спостерігайте та чекайте влучного моменту
У мене була думка замовити декілька колод, але не знаю якої якості будуть самі карти, тож вирішив не поспішати, а може взагалі варто було почекати з цим замовленням 🤔 побачимо що прийде 😇
Дякую за розклад! 🌺