Олексій Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
9 мечів
Ця карта може говорити про наші внутрішні страхи та нав’язливі думки з якими важко впоратись.
дуже влучно, майже щодня доводилось робити не те, що хочу, іноді здавалось ой, нехай краще палець відсічуть аби не йти та не спілкуватися, але через силу все ж таки доводила справу до кінця. Тут карта програлась по класиці, не хочеться, але ще є сили, щоб довести справу до кінця.
Олексій Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
5 пентаклів
Можуть бути складнощі у спілкуванні. Можливо просто спілкування буде мало.
так, також влучно, складності у спілкуванні, іноді хотлось кричати, але стримувала себе
Олексій Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
Паж жезлів
Скоріше за все, будете добре почуватися.
тут також вірно, не зважаючи на деякі болючі моменти в лікуванні
Олексій Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
Паж мечів
Не виключено, що якісь справи підуть не за планом, можливо доведеться щось змінювати, шукати нові рішення, розмірковувати як покращити все.
тут також все вірно, захворів батьківській кіт, вчора та зранку давали ліки, якщо не допоможуть понесу завтра до клініки, по друге, в доньки завтра починаються заняття в університеті, а ноут почав повільно працювати, довелось нести у ремонт, де працює мій колишній хлопець (така собі зустріч, ось тут і 9 мечів теж програлась гарно, хоча поспілкувалися і добре, але мені ну зовсім не хотілося з ним зустрічатися)
Олексій Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
3 пентаклів
Сумлінно виконувати свою роботу, переймати досвід та вчитись новому.
порадою скористалась, дякую, робила все від мене залежне.
Олексій, дякую за співпрацю, аналізуючи розклад розумію, що всі пункти програлись як по нотам! Браво! Тут хотілось би вставити смайл, але вони у мене не відображаються