Олексій Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
5 Мечів Можуть бути якісь суперечки 🤔 Не рідко, ця карта вказує на ситуації коли нам вдається відстояти себе/свої інтереси але у підсумку така “перемога” не приносить задоволення. 🤔
була суперечка, коли чоловік сказав, що суботу ми проведемо з його дядею, я чомусь подумала на іншого, та мені не дуже хотілось, але приїхав той, з ким я можу спілкуватися, та все пройшло більш-менш нормально, не зважаючи на мій зіпсований настрій через трагедію в Кривому Розі
Олексій Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Король Кубків Можливо чоловік проявить якусь чуттєвість та романтичність. Робитиме компліменти та подарує багато позитивних емоцій. Якщо карта не говорить про конкретну людину, то це може бути приємне спілкування, доброзичлива та дружелюбна атмосфера.
ну про романтичність це не до нього, але по трошки наші стосунки повертаються в нормальне русло, бо через втому, ми майже не спілкувались до цього, та ще й добре провели час з його родичами, думаю це можно віднести до цього Кубкового Короля
Олексій Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
Відлюдник Гадаю, що зі здоров’ям все буде нормально, але буде бажання заховатись від всіх, побути наодинці.
спустошення, бажання зануритись в себе, майже кожного дня були обстріли мого рідного Харкова, тому у ЧТ почалась мігрень, а тут ще й трагедія у Кривому Розі. Ось не можу висловити як, але Відлюдник дуже відкликається моєму стану, мабуть через обмірковування ситуації та спробу прийняття того що сталося …
Олексій Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
5 Кубків Не виключено, що Ви не помічаєте можливостей які у Вас є, натомість звертаєте увагу на речі/події які можуть засмучувати Вас.
ООО! Це дуже влучно, але зараз, поки так, даю собі час побути в цьому стані та все обміркувати та відпустити
Олексій Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Помірність Важливо залишатись врівноваженою та не поспішати. Все відбувається вчасно і доречно, навіть якщо на пепший погляд здається інакше.
Не поспішаю, даю собі час все усвідомити прийняти, прожити та відпустити …
Олексій Дві п’ятірки у розкладі – споліваюсь, що я просто погано налаштувався та Ваш тиждень
Ви дуже добре налаштувалися, все вірно! Дякую за розклад!
Ваш розклад 07.04-13.04
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
3 пентаклів на цьому тижні може винукнути багато сумнівів, скоріш за все, все це буде лише у вашій голові, на одну і ту ж подію ви зможете знайти багато “за” та “проти”, та не буде остаточного плану, як діяти далі
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
8 жезлов багато спілкування побутового характеру
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
Закохані, з самопочуттям все повинно бути добре, але іноді в книжках пишуть, що Закохані можуть вказувати на проблеми з парними органами, наприклад нирки, але все одно, зважаючи на ваш молодий вік, вважаю, що тут ця карта говорить про полюбовний перебіг подій
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період Сонце
ооо! Гарний знак! на цьому тижні, все що було заплановано, має бути втілено у життя, ніщо не заважає виконанню планів
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Правосуддя, поводьтесь завжди з дотриманням норм поведінки, все має бути документально оформлене, та не погоджуйтесь на сумнівні справи, це стосується не тільки фінансів, але й совісті, будьте чесним перш за все перед самим собою.
Гарного тижня! Вважаю він буде мати, особливе значення, через велику кількість СА.