Олексій Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
Зірка
Дуже хороша карта яка говорить про те, що це буде гарний тиждень. Це період спокою та гармонії.
я б сказала це надії, що все буде добре. По перше, у ПН коли ми були у готелі на відпочинку, зателефонувала подружка, яку я просила подивитись за моїми котами, поки ми будемо у поїздці, по перше, вона переплутала дати та забронювала собі відпочинок майже на цей же час, аде запевнила, що сестра її чоловіка буде жити у них, доглядати її кішку та прийде погодувати і моїх, і ось вона мені телефонує у ПН і каже, що вона випадково забрала мої ключі із собою у відпустку 😡 це добре, що ми повинні були повернутись у ВТ, але 1,5 доби, як на мене це довго, а по друге, у нас всього 2 комплекта ключів… ось якось так
Олексій Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Паж Кубків
Можливо карта вказує на те, що Ви проводите час з донькою, тобто буквально, цей паж це Ваша дитини. Загалом карта говорить про приємні емоції, підтримку та життерадісну атмосферу у спілкуванні з близькими.
дуже багато часу проводжу з донькою, а тут ще, багато спілкування на тему, що хлопець з яким вона близько спілкується, не може ніяк виїхати з окупації, а вона дуже розраховували зустрітись із ним на свій день народження
Олексій Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
8 Жезлів
Самопочуття має бути на висоті. Енергія породжує енергію 😁 будете багато рухатись, спілкуватись і на все вистачатиме сил.
тут дійсно так, хоча і втомлена, але не зломлена 😅 ще рухаюсь, хоча трошки втома відчувається
Олексій Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
Королева Кубків
У контексті виконання Ваших планів і надій ця карта вказує на те, що успіх залежатиме від вашої здатності слухати своє серце, довіряти інтуїції та проявляти емпатію.
ось зараз замислилсь над цим, та думаю що посил вірний, повинні були привезти нові килими, але щось там із машиною і їх не привезли, та я думаю, то все на краще, тому що, домашні стали б тиснути покласти їх відразу, а мені б хотілося прибрати все досконало у хаті, але ні часу ні сил для цього не було
Олексій Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
10 Жезлів
Не навантажувати себе зайвою роботою. Ще тут подумав, що 10 це завжди завершення якогось періоду, можливо варто відпустити щось, що залишиться у минулому.🤔
Дякую за пораду, скористалась, та ще клята спека не дає змоги вести активний спосіб життя, про закінчення також вірно, ще 1 тиждень донька буде тут зі мною, та хоч сили вже майже скінчились, але ще треба трошечки потерпіти.
Дякую за розклад і за розуміння!
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період Паж монет
декілька разів пажі програвались як навчання, тобто цього пада я буду трактувати як начання з монетизації, або вдосконалення знань для їх монетизації, та все буде проходити повільно, пентаклі вони такі, дуже повільні
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною 4 мечів
спокій, тиша, відпочинок, все спокійно та повільно
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період 10 мечів
ось тут, мені не дуже подобається, але це може бути і закінчення якогось неприємного моменту, пов’язаного із здоров’ям
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період Король кубків
в принципі плани повинні здійснитися, ви розумієте яким чином і як,також якщо буде можливість попросити когось про допомогу, не треба цим нехтувати
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись 9 жезлів
не беріть на себе занадто багато, переключіть фокус уваги на щось інше, щоб не отримати перевантаження впустіть у життя щось нове.
гарного тижня!