Olenka Король жезлів, так справи будуть розвиватися активно, але без вашої безпосередньої участі, ваша роль буде тільки у контролюванні, консультуванні та спостереженні
Почали робити ремонт на кухні, думали звернутись до майстра, але я запропонував почати робити все самостійно, і якщо не буде вдаватись тоді вже звернемося до майстра. Я, так би мовити, проявив ініціативу і все вдалось зробити власними силами 😇
Olenka 3 жезлів все спокійно, можливо очікування якоїсь приємної події
Щодо очікування приємної події: Найважче було покласти плитку на підлогу, а також було дуже цікаво як вона буде виглядати, все вдалось добре, виглядає гарно 😁
Olenka Повішений, вважаю що особливих проблем не буде, але зрозумієте, що можна зробити для покращення самопочуття
🤔 я тут подумав, що у класичних колодах іноді Повішаний це про добровільну жертву, я трішки прихворів, але продовжував працювати, хоча можна було зробити перерву. 🤔
Olenka 2 мечів на цьому тижні перспективи туманні, ще не відомо яким чином плани реалізуються, думаю для їх реалізації треба трошки більше часу
Тут все дуже влучно. Окрім побутовий моментів є справи які зараз на паузі, а я навіть не впевнений, що розумію як саме треба діяти 🤔
Olenka 6 кубків на цьому тижні карти рекомендують поринути у дитинство, згадати чого хотілось тоді, взяти за основу дитячі мрії
Якось несвідомо скористався порадою. 😇
Дякую 🌺
Розклад для Вас 🌻
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
7 пентаклів
Важливі справи будуть розвиватися повільно, але стабільно. Ви вже вклали багато часу та енергії, і зараз настав час “зібрати врожай” або принаймні побачити, що саме проросло.
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
7 мечів
У стосунках може бути потреба в хитрощах або бажання “втекти” від проблем, замість їх відкритого вирішення. Будьте уважні до того, що говорять і що роблять люди у вашому оточені, і самі прагніть до чесності.
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
2 кубків
Ваше самопочуття буде чудовим, особливо на емоційному рівні. Ви відчуєте себе врівноважено, у злагоді зі світом. Це може вказувати на хороший фізичний стан, заснований на позитивних емоціях. Карта обіцяє радість від спілкування, любові та емоційної підтримки. Гадаю, що ця карта також пом’якшення значення 7 Мечів.
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
8 кубків
Можливо, доведеться відмовитися від старих планів або ситуацій. Це свідоме рішення піти від того, що вже не приносить радості чи користі, щоб вирушити на пошуки чогось більш значущого. Ваші справжні надії будуть реалізовані після цього відходу.
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Король жезлів
Найкращий спосіб поводитися – це взяти на себе роль активного, натхненного лідера. Король Жезлів радить вам бути впевненою у собі, харизматичною та орієнтуватись на дію.
Гарного тижня 🌼