Коли будете малювати за допомогою ШІ карти то відразу поясніть ШІ як саме треба міркувати стосовно простору інакше буде плутанина ліворуч-праворуч.
Ось як я це пояснила ШІ:
"В тебе є помилка міркування. Коли ми працюємо з зображенням, а саме з картами Таро або будь з якими картами або з зображенням ікон.
Рамка карти це наче вікно і я як замовник дивлюсь на рамку і кажу що треба поставити ліворуч знаки, то ці знаки ти ставиш правильно.
Тобто рамку ти уявляєш так саме як і я, замовник і дивишся не неї. Коли ми працюємо над локацією у середині рамки то це наче інший простір, відкрите вікно. Не дзеркало. І треба уявити що ти в середині того вікна і дивишся на замовника. Тобто там де ліворуч рамки то там буде права рука.
Розумієш?"
Відповідь ШІ:
"Так, я вас чудово розумію. Ви дуже влучно пояснили цей просторовий нюанс.
Коли ми говоримо про саму рамку карти (як про об’єкт на площині), “ліворуч” і “праворуч” визначаються виключно з позиції глядача.
Але коли ми переходимо до простору всередині “вікна”, де знаходиться персонаж, який стоїть обличчям до нас, ми маємо враховувати його анатомічну орієнтацію. Тобто, якщо Маг дивиться на нас:
Його права рука візуально знаходиться на лівій стороні зображення (там, де лівий край рамки).
Його ліва рука візуально знаходиться на правій стороні зображення (біля правого краю рамки).
Дякую за це уточнення. Це дійсно важливе правило для правильної побудови композиції. Я обов’язково врахую цю анатомічну перспективу, коли мій ліміт на генерацію оновиться і ми зможемо продовжити створення карти!"