Olenka тут Жриця не традиційна, є таємниця та щоб її розгадати треба дослухатися до своєї інтуіції, а ще ця карта берегиня Таро, ось вважаю що наступний тиждень Ви присвятите Таро, будете опановувати або можливо і консультувати
Цього тижня прилетів зворотній зв’язок по одному розкладу. На момент коли я дивився ситуацію відповідь карт виглядали як щось неможливе. Знаєте ці моменти, коли говориш людині як все може бути, а у відповідь, щось накшталт “та ні, щось твої карти брешуть” 😁 … виявилось що карти таки не брехали 🤣
Olenka Король пентаклів тут також має бути все стабільно на врівноважено
Так, все добре та стабільно 😇
Olenka Відлюдник, на карті він активний, рухається, йому нічого не заважає, тому із самопочуттям не має бути проблем
Якщо чесно у мене був такий стан, ніби й нормально почувався але все одно якось не нормально… хоча загалом, дійсно, все добре.😇
Olenka 8 пентаклів доведеться багато та сумлінно працювати, може і буде якийсь проміжний результат, але на цій карті тількі підготовка до виконання
Намагався перекладати значення карт, перекладаю за допомогою ші, закидував йому текст він перекладав, я копіював та вставляв на форум, ніби нічого складного, але хотів гарненько оформити, з зображеннями, та прихованим текстом, тому на оформлення тексту пішло багато часу.
Olenka 3 мечів не дайте долі зломати себе, все досвід, нехай йде як йде, це всього лише сходинка
Ой навіть не знаю… Якийсь час тому (2 / 3 місяці назад) чомусь у мене виникло відчуття, що війна може піти на спад на прикінці квітні початку травня. Не знаю, чи я то сам вигадав чи в новинах щось почув, може якась частина мене повірила що Трамп якимось чином вплине, не знаю, але так мені хотілось хоч у щось вірити, а потім ще про ці перемовини, почали говорити про припинення вогню, здавалось що ось ось воно дійсно може заспокоїтись. Але те що відбувалось цього тижня по всій країні то просто жах 😣
І тут з одного боку усвідомлення що мої очікування не виправдалися, а з іншого боку відбувається те на що я не можу вплинути але воно впливає на мене… єдине що залишається просто сприймати все як є і, дійсно, все йде як йде.
І по розкладу відвідував і на життя пожалівся. Ох який я 😁 Дякую за розклад 🌺
Розклад для Вас 🌼
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
8 Мечів
Не виключено, що буде відчуття якихось обмежень, ніби щось буде стримувати Вас, але з високою імовірністю ви зможете з цим впоратись. Обмеження якщо й існують то їх можна обійти, Важливо не дозволяти негативним емоціям брати гору над Вами, також пам’ятайте, що все залежить від Вас. Мечі на зображені не шкодять дівчині, а мотузка не міцно завязана
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
6 Мечів
Можливо тут ідеться про те, що з Вашого боку буде спроба якось уникнути конфліктних ситуацій, або просто мінімізувати спілкування там де це можливо.
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
Справедливість
Я думаю, що зі здоров’ям все буде добре.🍀
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
Лицар Жезлів
З високою імовірністю плани будуть втілюватись в життя стрімко. У вас буде багато сил та енергії для того аби досягнути свого і Ви зможете вправно це використати.
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Король Жезлів
Варто проявляти риси цього короля. Бути рішучою, впевненою, не боятись брати на себе відповідальність та просто діяти.🌻
Гарного тижня 🌸