Початок: підготовка.
Шлях Учня
Для того, щоб пізнати кожен з 21 одного способу прочитання карт Таро потрібно вибрати карту, з якою ви працюватимете. Виберіть колоду із сюжетними зображеннями на всіх картах та ретельно перетасуйте. питаючи при цьому: "Що в моєму теперішньому житті вимагає мого пильного погляду?"
Витягніть три карти й покладіть їх у прямому положенні.
Яка карта найбільше схвилювала вас?
Яка найбільше зацікавила?
На якій із карт найбільше деталей?
На який менше?
На основі своїх вражень оберіть ту карту з якою ви працюватимете протягом усіх кроків. Якщо під час роботи ви замінили карту, то повторіть усі пройдені вправи.
Вправа 1:1
Вимовте ім'я вибраної карти вголос, це перший етап. Коли ви вимовляєте ім'я карти вголос, ви відкриваєте "шлюзи" і ваші думки можуть текти вільно!
Вправа 1: 2
Якщо ви новачок в Таро або колода дуже незвичайна і незнайома, переберіть карти одна за одною, вимовляючи при цьому їх назви.
Шлях Адепта
Натисніть, щоб розкрити
Шлях Адепта
Натисніть, щоб сховати
Вправа 1:3
Перемішайте колоду. Поставте питання "Хто Я?". Потім переверніть картку та вимовте її ім'я. Зверніть увагу на будь-яку фізичну реакцію тіла. Яким було ваше перше почуття побачивши карти? Повторіть ще кілька карт.
Вправа 1:4
Нехай інша людина витягне карту, ставлячи те саме питання. Зверніть увагу на його реакцію на карту, розпитайте про його почуття. Опишіть їх. наскільки вони відповідали вашим очікуванням?