Якось так складається моє життя, що я не дуже читаю художню літературу — насправді, взагалі не читаю. Навіть не впевнений, що прочитаю цю книгу. Просто мені стало цікаво, що там буде: як у самій книжці, так і в обговореннях довкола неї.
Це має бути щось про залаштунки українського телебачення. Опис мене зацікавив, а поки чекаю — вирішив подивитися на колоді Таро Ар-Нуво, що воно буде.
Коли вийде книга?
На сайті вказано, що вона має з’явитись у травні. Запитав про це — випала 9 мечів.
Можливо, будуть якісь затримки з виходом. Також витягнув три карти на питання про те, коли її надрукують: на початок, середину чи кінець травня. Вийшли 7 мечів, Колесо Фортуни та 4 жезлів.
Скоріше за все, книжка з’явиться ближче до кінця травня. Можливо, виникнуть певні труднощі: видавництво планує одне, а виходитиме не зовсім так, як хотілося б.
Яке майбутнє чекає на цю книгу?
Тут мене трішки спантеличила шістка. Можливо, вихід супроводжуватиметься переживаннями, і книгу випускатимуть у світ із “важким серцем”. 🤔 Але загалом усе має бути добре: вона займе своє місце на ринку та принесе гарний дохід авторці. Також Туз пентаклів може говорити про нові можливості та перспективи.
Якими будуть відгуки?
Переважна більшість відгуків має бути позитивною. Якщо чесно, я не думаю, що книжка буде поганою, але мені важко уявити, що хтось буде прямо відверто хвалити Емму.🫣 Мабуть, я дещо упереджений, але, судячи з карт, обговорюватимуть її жваво — можливо, навіть більше, ніж більшість українських новинок, що точно буде на користо популяризації книги.
Запитав також, чи буде щось неочікуване, скандали або інтриги довкола книги — випав Туз пентаклів. Знову
Щось таки буде, і це буде цікаво, але, мабуть, несуттєво. Книга побуде «на гайпі», але недовго. Або ж просто всі почнуть рахувати гроші: що скільки коштує, скільки мало б коштувати і хто скільки на цьому заробив.
А ще глянув свої враження на колоді «Таро Темний Маєток»:
Якщо чесно, я навіть не впевнений, що прочитаю її повністю. 😅Мабуть, буде трішки нудно. Не виключено, що я спробую знайти в тексті якийсь таємничий сенс, якого там немає. Але з іншого боку книга може надихне мене бути більш рішучим.
Дуже цікаво, що з цього справдиться.😁