Почну першою, опишу свій принцип праці із триплетами, тому що у кожного він свій (особистий).
Коротко: перша карта - база, на чому все базується (наприклад ситуація заданого питання), друга карта - розвиток, як розвиватимуться, наприклад, події, сюжет, третя карта - результат, що буде після дії (розвитку), як повернеться ситуація, положення, Дно - кінцева станція, основа триплету, тут саме цікаве, тому що в нього може бути заключена уся квінтесенція відповіді, узагальнена.
Якщо цікаво обмінятися досвідом праці з триплетами, прошу, до розбору моїх триплетів, завтра викладу відповідь, що по факту відбулося, як відігрався в реальному житті триплет.
Питання буде просте, сьогодні четвер, а це значить, довше сьогодні у місті працюють магазини, постараюсь віднайти для себе щось по знижці, або просто те, що буде необхідним. Питання. Чи знайду я щось для себе сьогодні?

Зірка + 9 жезлів + Паж жезлів
Дно 9 пентаклів
У пошуку за своїм чимось цінним, гарним та красивим, буду спиратися на свій власний досвід невдач чи пошуків чи покупок, але по 9п я все таки себе чимось порадую.