11. Батіг
Асоціації з гральною картою:
Валет Треф
На цій карті переважно зображено батіг та різки, які знаходяться поруч чи перехрещені один з одним, готові на використання для покарання. У давні часи це були інструменти, які використовували для покарання дітей. Ці символи болю викликають у мене картини гніву чи фізичного насильства, щось з Олівера Твіста чи моїх шкільних років.
Я виростала у французькій францисканській школі, у сестер якої були дерев’яні лінійки як інструменти покарання, і вони їх використовували досить регулярно. У рідкісні дні я приходила додому зі школи без слідів від них на моєму молодому тілі.
Батіг приносить сварки, опозицію та вибухову енергію. Покарання та помста також відповідають цій карті. Батіг також буде сексуальною картою; вона має справу з повторюваними рухами та сексуальними фетишами. З іншими негативними картами навколо вона говорить про психічні відхилення, насильство та зловживання. Проблеми та неприємності будуть у родині, стосунках, на роботі чи у життєвому просторі. Батіг також вказує на внутрішні розбрати, які проявляються у хворобах, хронічних захворюваннях чи нервових напруженнях.
Коли за картою Батіг йдуть позитивні карти, вона часто вказує на сексуальний, привабливий, бадьорий та пристрасний.
Завдяки повторюваності рухів батога, мітли чи різок, я часто пов’язую карту Батіг з будь-якою фізичною активністю, яка вимагає повторних та ритмічних рухів або дій, таких як фізичні вправи, виховання, прибирання, писання чи секс.
Контекстні значення
Майбутнє: Аргументи, сварки, суперечки; вказувати пальцем; гнів; бої; емоційне обговорення на підвищених тонах; дисциплінарна дія; насильство.
Нюанс: Карта дії.
Жінка чи Чоловік: Сварливий, сперечальник; любить прямо говорити і потрапляє у конфронтаційні дебати; пристрасний, сексуальний; весь час змагається.
Фізично: Культурист, хороша статура; гарно виглядає, у формі.
Робота: Працює у тренажерному залі; спортсмен чи особистий тренер; охоронний бізнес; високо напружене середовище; ось-ось спалахнуть сильні розбіжності чи агресивний напад; ворожнеча, не переносити спілкування.
Кохання: Емоційно наповнені стосунки; фізичні стосунки; багато боротьби та наповнені сексом; пристрасні стосунки; дискусійні стосунки; агресивна напруженість; жаркий секс.
Здоров’я, Тіло та Дух: Хронічні болі та нездужання; повторювані напади лихоманки; потягнуті м’язи; залежності; одержимість; зловживання; чоловічий орган; необхідна фізична активність та вправи.
Духовно: Вирішити внутрішній конфлікт; зануритися у баланс та гармонію; працювати з сакральною чакрою («Я хочу»), тантричний секс; їсти помаранчеве та носити цей колір; виховувати себе; танець; сміх; насолоджуватися компанією друзів; працювати над терпимістю та терпінням.
Гроші: Суперечки, незадовільні результати; повторювані проблеми; оплата в кінці суперечки; повторення оплат.
Час чи часові проміжки: Одинадцять днів, тижнів чи місяців; Листопад; одинадцятий день місяця (наступна карта може вказати на місяць).
Порада чи дія: Думати, перш ніж говорити; діяти; вправи; стверджувати свою позицію; повторити чи переробити щось; радість від фізичного буття.
Орієнтація: Негативна та нейтральна карта: переважно, цю карту розглядають у негативному світлі, однак вона нейтральна, коли проявляє людську експресію чи активність, таку як фізичні вправи, певний режим чи секс.
Об’єкти та області: Батіг, ремінь, мітла; тренувальна група; гумова стрічка; шкіряний ремінець; гойдалки; різка; лінійка; вудилище.
Rana George The Essential Lenormand
Рана Джордж “Сутність Ленорман”
переклад svana