Нарешті отримав свою колоду Ленорман. 🥳
Свого часу я багато стикався з різними дописами про те, що власноруч створена колода, це завжди значно краще ніж будь-яка куплена. У більшості випадків ішлося про те, що свою колоду варто малювати самостійно, тоді там буде ваша енергетика і колода значно краще відповідатиме на запитання, але малювати то не моє. Якось, зіштовхнувся з думкою, що навіть просто зображення з інтернету, які нам подобаються й асосіюються з сюжетом карт, можна зібрати в купу й укласти таким чином свою колоду. Це мені сподобалось більше і я поліз шукати зображення. Це було цікаво але, якось мимоволі, заскочив себе на думці, що я обираю зображення які мали би сподобатись комусь з мого оточення. Часом, я прям марив думкою, що зроблю колоду яка має сподобатись іншим. Дякувати богу, в моєму оточені є різні люди, з різними смаками і те що сподобаєиься одному точно не сподобається іншому, саме завдяки цьому я і почав розмірковувати про те, що прагнення створити власну колоду, перетворилось для мене на спроби догодити комусь. Хоча в цьому взагалі не було сенсу, адже це має бути моя колода, яка повинна говорити зі мною, а не з моїм уявленням про моє оточення (навіть коли нам здається, що ми дуже добре когось знаємо, все одно, ми спираємось на власний досвід спілкування з цією людиною — це теж стало для мене таким собі інсайтом) Словом, спроби створити власну колоду перетворились для мене на глибокий самоаналіз. Виявилось, що я і сам не знаю який я і що насправі подобається мені. Десь колись хтось написав, що ось так гарно а так не гарно, інші з цим погодились і тепер я теж буду у це вірити, бо так треба(я і таке за собою плмічав). Не рідко ставив собі запитання – відколи це моя думка стала моєю? Як на мене, навіть позаконтекстом віщувань, створення власної колоди, це цікавий спосіб познаюомитись з самим собою поближче. Зрозуміти що подобається, чому обираю ті чи інші образи, які там будуть кольори, з чим це асоціюється, а чому саме такі асоціації, звідки вони беруться? тощо.
Час від часу я повертався до цієї справи, потім знов припеняв. В якийсь момент почав тестувати штучний інтелект, як він малює, як відтворює те, про що я його просив. На початку це було не дуже гарно і взагалі мені не відгукувалось. З часом зображення почали подобатись більше і я знову спробував робити колоду. Щось нарешті вдалось. Зображення для колоди створювались за допомогою ші, а потім я їх обрізав, додавав назви та номери карт, загалом, нічого складного. І ось колода вже у мене в руках, що неймавірно мене тішить, а також навіть трішки дивує. Зараз я ловлю себе на думці, що вона вийшла дуже яскравою, в чомусь дитячою, надмірно світлою, дещо казковою і подекуди, ну прямо занадто доброзичливою. Та все ж, це подобається мені. 😇
Встиг вже випробував колоду. Спочатку привітався(мій особистий забобон), на що вона відповіла

А також, була розмова щодо продажу тґ групи(не пов’язаної з Таро), це не перша смроба продати її тож запитав як все пройде
ввічливо та люб’язно обговорили всі деталі (лилія). Мені переслали гроші, я передав права на групу (коса, так би мовити, відсікає від мене групу). Мене це порадувало і подарувало відчуття якоїсь легкості (букет). Колода працює 😁
Хотів поділитись своєю радістю, і сподіваюсь, що когось це може надихнути на створення чогось свого🤗
👉Галерея колоди 🌺