Олексій Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
10 кубків Важливі справи будуть розвиватися дуже сприятливо. Ви досягнете бажаного результату, і це принесе вам відчуття повноти та радості.
в десяточку! Дозволила собі масаж обличчя, по перше це знайомство з нашою дівчинкою з Рівно, по друге це розслаблення м’язу на обличчі, який був спазмований, та коли поверталась до дому було таке відчуття легкості та впевненість, що я все роблю вірно, а ще коли поверталась, знайшла ось таке пір’ячко

Олексій Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Вежа Карта може попереджати про раптові та неочікувані зміни. Гадаю, що поруч із 10 кубків це може бути про можливість позбавитись від чогось, викинути щось непотрібне.
приходила в гості невістка (дружина брата чоловіка), в мене були речі, які я вже не буду носити, але які у хорошому стані, тому цей пакунок віддала їй
Олексій Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
Лицар Мечів Судячи з карти Ви будете діяти рішуче та впевнено і з великою імовірністю зможете отримати бажане та втілити все заплановане. Проте мені чомусь здалось, що така наполегливість може вплинути на самопочуття🤔
не дуже була наполеглива, але через силу сходила до тренажерної зали, а ще, сусідка затягнула мене на чай до себе, по перше мовний бар’єр, по друге ми геть різні, те що цікавить її, не цікаво мені, тому через 1,5 години, довелося брехати, щоб біжати до дому, саме з такою швидкістю, як у лицаря мечів я біжала до дому
Олексій Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
Колесо Долі Ця карта може вказувати на те, що найкраща стратегія для вас – це прийняти зміни і плисти за течією життя. Не намагайтеся контролювати все, що відбувається, адже доля готує для вас несподівані повороти. Колесо Долі символізує цикли, удачу та неминучість. Вам потрібно бути відкритим до нових можливостей, які з’являться на вашому шляху.
порадою скористалась, для мене важко виділяти гроші на себе, щось дозволяти собі, а тут дозволила собі цей масаж, а нступного дня, як знак, чоловік отримав бонуси, для мене це було, як дозвіл дозволяти собі більше, вийти за рамки
Дякую!
Карта 1 – Як будуть розвиватися важливі справи у майбутній період
Помірність ну дуже повільно, але це може бути і вірна міра, тобто таким чином, як потрібно, звісно що наша людська природа хотіла б все та зразу, та на думку Всесвіту треба не поспішати
Карта 2 – Якою буде домашня обстановка, спілкування з близькими, коханою людиною
Королева пентаклів, це може бути спілкування з жінкою, але в любому випадку спілкування з близькими принесе приємні моменти, чомусь прийло на думку, що може разом будете займатися городом, чи квітами, якісь клопоти із землею
Карта 3 – Яким буде ваше самопочуття у майбутній період
Відлюдник особливих проблем не має бути, але може бути слабкість
Карта 4 – Перспективи виконання ваших планів та надій у цей період
3 мечів на жаль у цьому періоді планам не судилось здійснитися
Карта 5 – Оптимальна для вас лінія поведінки, як найкраще поводитись
10 мечів це період, коли треба навчитись переключатись, відпускати, хоч це і незавжди легко
Нехай цей тиждень принесе тільки приємні моменти та все трапляється во благо!