Один день пропустив. Намагався зробити щоб з мобільного можна було повернутись на попередню сторінку свайпом вправо, або відкрити меню, а також зробив реєстрацію через ґуґл.
Сьогодні викладу два триплета.
Моя навчальна цінність
Що я можу навчитися на форумі.
8 мечів.
Ця вісімка, мабуть говорить про мої обмеження і страхи пов’язані з форумом (мені не вдасться, а якщо вдасться то я все зроблю неправильно). Отже я зможу навчитися дивитися в очі своїй нерішучості та подолати свої обмеження. Також на карті у дівчини зв’язані очі, а це погляд в глиб себе.
Як мої знання допомагають спільноті.
Вежа.
Чомусь я подумав, що це про руйнування стереотипів. Зараз в українському інтернеті немає подібних проєктів тож, якщо форум буде розвиватись це може змінити україномовний простір. Може надто амбітно з мого боку, але тут ще й великий аркан 🤔
Де слід розвиватися для особистого та спільного зростання.
Сонце.
Варто додати більше позитиву та навчитись бути відкритим. 🌞
Баланс особистого часу і активності
Скільки часу я присвячую форуму
6 пентаклів.
Вільний час який у мене є я щедро віддаю форуму. Навіть коли пропустив день, все одно був на форумі 😄
Що можна зробити, щоб час на форумі був ефективнішим
Імператриця.
Яка красномовна відповідь 😁 Розвивати форум, піклуватись про нього, робити тут все з любов’ю 🥰
Як зберегти баланс між форумом і особистими потребами
Лицар пентаклів
Цей лицар символізує відповідальність, працелюбність і стабільність. Щоб зберегти баланс між форумом і особистими потребами, варто підходити до цього питання з організованістю та дисципліною.