- Дерево
Асоціації з гральною картою: Сім Чирв
Переважно, на цій карті зображено пишне дерево, навколо нього пишна зелена рослинність. Дерево могутній символ: це стародавня вісь, яка пов’язує небо та землю, символізує родючість та все, що зростає. Також Дерево втілює довголіття та витривалість.
Дерево стосується всіх питань, пов’язаних зі здоров’ям – духовним, психічним та фізичним. Це наша життєва енергія, наше коріння, наша еволюція, а також цикл регенерації. Також карта Дерево представляє зрілість у плині часу.
У певному сенсі, Дерево викликає шаманську, родову та корінну духовність, а також методи східної медитації та фактор «ОМ». Загалом Дерево вказує на здоров’я нашої духовності і охоплює наше духовне життя в усіх його аспектах – від духовних екстрасенсів і медіумів до духовної релігії та догматичної переконаності, а також вся езотерика, філософія, віра та системи вірувань.
Контекстні значення
Майбутнє: Зростання; міцний, заземлений, твердий, посаджений; поєднання до певних людей чи до свого коріння; поживний, простягати чи розгалужуватися; стояти прямо; звернути увагу на ваше фізичне/духовне здоров’я; створити коріння чи створення міцного фундаменту; духовна віра; повільність.
Нюанс: Карта часу
Жінка чи Чоловік: заземлений, просвітлена людина; духовний вчитель чи провідник; релігійний діяч, священнослужитель чи медсестра; здоровий, збалансована індивідуальність; релігійний, цілісний чи вмілий медик.
Фізично: Від 30 до 40 років; зелені чи карі очі.
Робота: Розгалуження; сильна основа чи фундамент приводить до можливості зростання чи просування; повільний, але стійкий прогрес; проста організаційна структура; цілительство, духовна робота, йога; будь-який тип медицини: аптека, фармацевтична промисловість, охорона здоров’я, лікарні.
Кохання: основним є терпіння; закоріненість, сильний зв'язок; глибоке та серйозне кохання; кармічні та споріднені душі; ваші стосунки з родиною та друзями; якщо ви у стосунках, то ви маєте спокій; якщо ви самотні, ви прямуєте до гармонії.
Здоров’я, Тіло та Дух: Психічне здоров’я, мозок; вегетаріанець; перевага здорової їжі; будьте уважні, у вас забагато відпочинку і ви стоїте далеко від напруженої діяльності; відступити чи перейти до спокійного місця; сидіти під деревом і дихати свіжим повітрям; Рейки чи енергетична робота.
Духовно: Дерево пов’язує вас з вашими предками та вашим корінням; медитація та особистий спокій поєднує розум, тіло та душу; ставитися до свого тіла як до храму; внутрішній світ; поєднати своє коріння зі своїм Вищим Я; працювати з усіма чакрами; поринути у шаманську роботу.
Гроші: Інвестиції; хороша фінансова ситуація (залежно від карт, що його оточують) після довгого періоду дозрівання.
Час чи часові проміжки: Завжди пам’ятайте скільки часу потрібно дереву, щоб вирости; п’ять тижнів, п’ять місяців, до п’яти років; Травень, п’ятий день місяця (наступна карта вкаже на місяць).
Порада чи дія: Вкорінюватися; знайти походження; нести те, що ви пробуджуєте у світ – розподіляти та застосовувати його; будьте терплячі; тягнутися; зростати, дозрівати.
Орієнтація: Нейтральна: Карта Дерево сильно залежить від карт навколо нього.
Об’єкти та області: Генеалогічне дерево; генеалогія; дерево; ліс, деревина; організаційна структура.
Rana George The Essential Lenormand
Рана Джордж "Сутність Ленорман"
переклад svana